Zonnebril bedrukken logo

Of het nu zomer of winter is, de zonnebril als mode item, maar zeker ook als functioneel product, is niet meer uit ons straatbeeld weg te denken. Een bedrukte zonnebril weggeven is dan ook zeker een schot in de roos bij de ontvanger! Als zomervakantie-kadootje, als give away bij een festival, weggever op een beurs of kado bij een autocheck. Het is maar een kleine greep uit voorbeelden waarbij een bedrukte zonnebril succesvol is geweest.

Wij bieden de beste oplossing voor zonnebrillen, zelfs met een klein budget of snelle levertijd! Onze zeer vakkundige ontwerpers kunnen snel een supermooi visual voor je verzorgen zodat je precies weet wat je krijgt. Een voorraad zonnebril met eenvoudige opdruk op de pootjes of een volledig custom made zonnebril in een full colour bedrukt hoesje, wij kunnen dit snel, met de beste kwaliteit en service voor je verzorgen. Bekijk onze folder voor de mogelijkheden en ben je op zoek naar een specifiek idee wat je hierin niet terug kunt vinden, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Bekijk de collectie hier.

Zonnebril bedrukken logo