Kerstgeschenken voor je personeel bestellen

  • Duurzame geschenken
  • Wij bedrukken jouw artikelen
  • Ook voor zakelijke relaties

Wat voor kerstgeschenk ga je dit jaar voor je personeel bestellen? Bij Promo Art in Huissen, nabij Arnhem, vind je een ruim aanbod cadeaus en gadgets om een blijk van waardering uit te spreken naar je medewerkers aan het einde van het jaar.

Heb je advies nodig?

Vraag een offerte aan

Wat voor kerstgeschenk kan ik voor mijn personeel bestellen?

In onze catalogus tonen wij onze verfrissende collectie die bestaat uit allerlei productgroepen. De collectie varieert van traditionele cadeaus tot de laatste technische gadgets en biedt producten die passen binnen elk budget. Doordat we altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen, zijn onze kerstgeschenken altijd on trend. Bovendien vinden we het belangrijk om producten te ontwikkelen met respect voor onze bronnen. Daarom hebben we ook een speciale collectie met duurzame kerstgeschenken die je voor je personeel kunt bestellen.

Van verpakking tot aan bezorging

In de drukste periode van het jaar heb je misschien niet de tijd om de kerstgeschenken zelf op te slaan en te verzenden. Daarom bieden we ook productbeheer. We ontzorgen je graag door de pakketten mooi voor je in te pakken en te bezorgen. Zo hoef je nergens meer aan te denken!

Vraag een offerte aan voor je kerstgeschenken

Heb je een passend geschenk gevonden in onze catalogus? Vraag vrijblijvend een offerte aan om een passend geschenk voor je personeel te bestellen. Wil je ook je zakelijke relaties verrassen met een origineel relatiegeschenk? We denken graag met je mee. We zijn bereikbaar voor al je vragen op 026 32 59 138 of via info@nullpromoart.nl.