Premiums

Ongetwijfeld dat je wel eens gebruik maakt van premiums, relatiegeschenken, promotionele artikelen, give aways en gadgets. Ons assortiment is bijna oneindig en de collectie is voornamelijk gebaseerd op uit voorraad leverbare artikelen. Ieder artikel heeft zijn eigen functie en hoort de te communiceren boodschap te versterken en te passen bij de gever en zijn doelgroep. Hoe je uiteindelijke keuze ook tot stand komt, onze taak is om je te adviseren en er zo gezamenlijk  voor te zorgen dat het gekozen product past bij de boodschap, je marketingstrategie en je huisstijl.

custom made producten promotie

Custom Made

Uiteraard maken wij ook promotie artikelen, premiums, textiel, give aways en meer op maat. Een custom made artikel is vaak nog krachtiger en meer onderscheidend dan een standaard item. Dit kan al door een promotie artikel uit te voeren in een eigen kleur, of geheel eigen uitvoering. Maar ook items speciaal bedacht en ontwikkeld. Juist omdat wij al zo lang in het vak zitten, hebben wij inmiddels een uitgebreid netwerk van betrouwbare partners opgebouwd om perfect custom made leveringen aan te kunnen. Altijd met oog voor creativiteit, kwaliteit, regels en wetten in de breedste zin des woords.

Eindejaars

Waarschijnlijk staan je gedachten nu nog helemaal niet naar kerst en eindejaar. Toch zijn dit bij uitstek de meest populaire weggeef momenten waarbij de waardering voor waardevolle relaties en medewerkers wordt uitgesproken. Absoluut belangrijk dus om hier wel alle aandacht aan te besteden. De leukste en originele dingen zijn vaak mogelijk als er maar op tijd mee gestart wordt. Onderschat de kracht van het schenken niet en schakel ons tijdig in om met je mee te denken. Niet alleen voor het kerstpakket, maar ook voor leuke (kleine) relatiegeschenken, gadgets, actiematige producten en custom made artikelen.

Eindejaar relatiegeschenk promotie
Voorraad beheer promotionele artikelen

Productbeheer

Opslag, voorraadbeheer, handeling, distributie… Onze ervaring is dat niet elke klant de gelegenheid heeft om promotionele artikelen en relatiegeschenken in eigen beheer op te slaan, te distribueren en te handelen. Geen probleem, ook dit kunnen wij prima voor je verzorgen. Dit geldt ook voor het verzorgen van een mailingactie waar het door ons geleverde premium onderdeel van uit maakt, individuele verzendingen, of een eigen webshop. Geef ons aan waar je behoefte ligt en we verzorgen het. Full service verlenen is ons niet vreemd en ontzorgen doen we graag.