Over ons

Met inmiddels de 2e generatie in het familiebedrijf, verkoopt Promo Art al sinds 1984 promotie artikelen en relatiegeschenken in de business-to-business sector. Wat in 1984 als eenmanszaak gestart werd door Lex Peters, is inmiddels uitgegroeid tot een professioneel bedrijf dat inspeelt op nieuwe trends en ontwikkelingen in de markt. Zo hebben we nu een toekomstbestendige inspiratie-woonkamer waar we je graag gastvrij ontvangen. Ons team waar wij erg trots op zijn, bestaat uit 7 enthousiaste en betrokken mensen met ieder kennis van zaken op hun eigen vakgebied. Vooral het grote plezier en passie voor ons vak maakt ons hechte team, in combinatie met onze professionaliteit, een onderscheidende partner op het gebied van premiums en promoties.

Missie

Promo Art is een respectabele professional in de promotionele branche. Met onze jarenlange ervaring en ons jonge team hebben wij de frisse kijk op ons vak die wij nodig achten voor onze relaties. Enthousiasme en passie voor ons vak spelen hierin een grote rol. Wij laten onze klanten graag zien wat een fantastisch marketing instrument promotionele producten zijn voor succesvolle campagnes of acties.

Wij vinden het belangrijk en bovenal plezierig om met onze klanten mee te denken om samen een promotioneel product te vinden dat perfect past bij de boodschap en het budget. Zo helpen wij onze relaties bij het uitdragen van hun eigen huisstijl en imago, de eigen IK van het bedrijf. Laat ons weten wat we voor je kunnen doen, onze dienstverlening is onze kracht!

Locatie