Treebytree
Het 100% duurzame relatiegeschenk voor bedrijven: bomen!

Treebytree brengt in samenwerking met Justdiggit bomen terug in Afrika, die je met een unieke digitale experience cadeau kan geven aan medewerkers, klanten en andere stakeholders. Promo Art is sinds december 2022 officieel Regreening Partner van Treebytree. Samen met jou maken we impact.

Give a tree, grow a forest, make an impact

Het concept is simpelweg dat je als bedrijf een beleving geeft aan je personeel of relaties. Wat die beleving precies is? Het terugbrengen van bomen in Afrika. Je word als ontvanger via een persoonlijk bericht begeleid om digitaal jouw boom uit te pakken. In slechts 1 klik vlieg je virtueel naar Afrika om te zien waar jouw boom staat en wat de impact is op de CO₂-reductie, water retentie, de lokale gemeenschappen en nog veel meer.
De ontvanger kan wel twintig jaar lang een boom volgen; van jonge spruit tot volwaardige stam. En wordt zo een unieke link tussen gever en ontvanger.

Hoe werkt het geven van een Treebytree boom?

De bomen worden terug geplant op de plek daar waar dit het hardst nodig is, Afrika.
Beschadigde bomen verzorgd, bijgewerkt en herplant zodat ze kunnen uitgroeien tot volwassen bomen.
Al deze bomen worden geregistreerd onder een eigen unieke boomcode en opgenomen in de database.
Vanuit jouw eigen account kun je bomen bestellen en weggeven.
Een gebruiksvriendelijk platform waar je ook jouw gegeven bomen kunt monitoren op gebied van CO2, waterretentie en sociale impact. Vanaf de gift card, tot de persoonlijke boodschap en de pin die aangeeft waar de bomen zich exact bevinden in Afrika: alles is volledig te personaliseren en uit te voeren in de branding van jouw bedrijf. En op welke manier je doom bomen weggeeft bepaal je helemaal zelf. Dit kan via email, fysieke gift card of een geprinte QR code op een product.

Justdiggit

Wij zijn op een missie om Afrika te vergroenen en zo de aarde weer af te koelen. Samen met miljoenen boeren én samen met jou. We zitten middenin een wereldwijde klimaatcrisis. Gelukkig kunnen we het tij keren: Door nature-based solutions toe te passen kunnen we de opwarming van de aarde met 37% beperken. De oplossing is simpel: We moeten droog, gedegradeerd land weer groen maken. www.justdiggit.org

Treebytree

Een miljard bomen vóór 2050! Wij zijn een sociale onderneming met een missie om ‘corporate gifting’ om te zetten in ‘gifting back’. Door duizenden bedrijven en hun werknemers, klanten en andere belanghebbenden in hun kracht te zetten, gebruiken we de kracht van velen om voor 2050 een miljard bomen terug te brengen. Met deze bomen bieden we zinvolle geschenken die gedegradeerd land herstellen en uiteindelijk de planeet afkoelen. Dus waar wacht je op? Give a tree. Grow a forest. Make an impact. www.treebytree.earth