Premiums2018

Premiums

Premiums; het zijn vaak de kleine dingen die het doen. Een sleutel bij de hand de hand op het moment dat je die nodig hebt, een lichtje in de duisternis, een vuurtje als iemand er om vraagt. Je naam kan zo bij vele gelegenheden opduiken. Deze catalogus zit boordevol klassiekers en nieuwe premiums, met keuze uit ruim 3.000 producten.

Catalogus 2017

Catalogus

Blader hier online door onze eigen, zelf samengestelde catalogus voor een impressie van het oneindig grote assortiment premiums en gifts. Ook vind je hier onze seizoenscatalogi, gespecialiseerde catalogi en flyers.

Mocht je toch graag in real life willen bladeren kun je altijd de gewenste catalogus bij ons bestellen via het formulier.

Gifts

Inspirerende geschenken om uw boodschap over te brengen. De gifts 2018 collectie omvat alle belangrijke productcategorieën van traditionele en functionele items tot nieuwe technologische gadgets en accessoires. Dit zorgt ervoor dat u altijd het juiste product vindt en het brengt uw marketing, reclame of promotie naar ‘the next level’.

Label

Slazenger/Elevate

Promotie en mode verenigd, een collectie kleding die perfect is voor het versterken van je merk en team. Slazenger is een wereldmerk op het gebied van sport, een merk met een rijke historie.  Elevate biedt je een ruime keuze uit dagelijkse basics, tijdloze sportkleding en trendy lifestyle kleding. Met drie afzonderlijke lijnen –Essential, Life en Select.

XD cata

XD Collectie

“Stand out from the crowd” dat is de gedachte achter de XD collectie. Deze producten zijn kwalitatief hoogwaardige en innovatieve dragers van uw boodschap. Geselecteerd om te verrassen, verwennen en onderscheidend te zijn.

Snoep

 

Mints en Sweets

Maak gebruik van de onweerstaanbare aantrekkingskracht van snoep. Een smaakvol weggevertje of als slimme promotie die op vele manieren en bij talloze gelegenheden ingezet kan worden. Je moet sterk in je schoenen staan om zoiets lekkers te weerstaan.

Telefoon Nummer Promo Art

 

Bel ons voor een catalogus

Vind u bellen fijner? Bel gerust, dan sturen wij een catalogus op!

+31 (0)26 3259138

Aanvraag catalogus

Welke catalogus?

Clique catalogus

Clique

Bij Clique vindt je de perfecte balans tussen comfortabele kleding en frisse nieuwe items.  Onze kracht zit hem in het brede assortiment, hoge kwaliteit basic kleding en accessoires maar ook in de nieuwe stijlen geïnspireerd op de hedendaagse trends. Clique is uniek dankzij het uitgebreide kleurenpalet en ruime maatboog.

caps 2018

Caps

De cap is niet meer weg te denken tussen de premiums en relatiegeschenken. Perfecte weggever bij events, perfecte aandenken na een leuke relatiedag. Bedrukte en borduurde caps ofwel petten zijn één van de meest effectieve promotionele artikelen. Gepersonaliseerde baseball caps worden lang bewaard en zijn zowel voor mannen als vrouwen inzetbaar. Vergeleken met andere promotionele producten hebben caps een zeer hoog aantal contactmomenten. Topexposure dus!

social media icoon

 

Volg ons

Up to date blijven met de dingen die we doen? Volg ons via onderstaande kanalen.

Knipsel

Care

Als het gaat om persoonlijk comfort zijn het de kleine dingen die het verschil maken. Met onze selectie welness- en gezondheidsproducten kun je je meest verzorgende kant laten zien. Een goed gevoel voor jou en je klanten.