Gifts

De eindejaarsselectie. Een cadeau weggeven wat perfect aansluit bij jou zakelijke ideeën, zal er voor zorgen dat juist jouw merk opgemerkt zal worden. Hier vind je de nieuwste selectie aan inspirerende, duurzame en passende cadeau ideeën. Al onze producten worden zorgvuldig geselecteerd en voldaan aan de EU veiligheids- en milieueisen.

XD Collectie 2022

Wie heeft geen plezier in het geven van cadeaus? Het is dé manier om te laten zien dat je om iemand geeft – of het nu voor familie, vrienden, collega’s of klanten is. Door verstandig jouw gifts te kiezen, kun je ook een verschil maken voor onze planeet. Door te kiezen voor cadeaus met een lagere ecologische voetafdruk, draag je bij om de CO2-uitstoot te verminderen en een positieve bijdrage te leveren. Ben je klaar om het verschil te maken? Geweldig! Geniet van het bladeren door deze catalogus en maak een keuze uit de leukste geschenken!

Retumbler.

Drinkflessen, bekers en thermo bekers als promotioneel artikel. Duurzame drinkflessen en bekers zijn inmiddels bijna van
zelfsprekend in ons dagelijks leven: op weg naar het werk genieten we van onze ochtendkoffie to go met een thermosbeker. Naar het sporten worden we vergezeld door een mooi gevormde drinkfles die binnen handbereik.

Gifts

Inspirerende geschenken om uw boodschap over te brengen. De gifts 2023 collectie omvat alle belangrijke productcategorieën van traditionele en functionele items tot nieuwe technologische gadgets en accessoires. Dit zorgt ervoor dat u altijd het juiste product vindt en het brengt uw marketing, reclame of promotie naar ‘the next level’.

XD Collectie

“Stand out from the crowd” dat is de gedachte achter de XD collectie. Deze producten zijn kwalitatief hoogwaardige en innovatieve dragers van uw boodschap. Geselecteerd om te verrassen, verwennen en onderscheidend te zijn.

IQONIQ

Wear what you believe in! Kies nu voor onze collectie kleding met een lagere impact op ons milieu.
– 100% katoen; 50% gerecycled. 50% biologisch
– Unisex & het hele jaar door collectie
– Volledig traceerbaar & block chain verificatie door AWARE
– Elk product heeft een eigen digitaal paspoort
– 2% donatie aan Water.org

Senator

Met een assortiment dat bijna volledig in Duitsland wordt geproduceerd.  Met design dat in het oog springt, functioneel is en meerdere prijzen heeft gewonnen. Met duurzaamheid, die zich uit in CO₂-neutraliteit, garantie op service en kwaliteit.

Premiums/Textiel

Premiums; het zijn vaak de kleine dingen die het doen. Een sleutel bij de hand de hand op het moment dat je die nodig hebt, een lichtje in de duisternis, een vuurtje als iemand er om vraagt. Je naam kan zo bij vele gelegenheden opduiken. Deze catalogus zit boordevol klassiekers en nieuwe premiums, met keuze uit ruim 3.000 producten.

 Kingcap

De cap is niet meer weg te denken tussen de premiums en relatiegeschenken. Bedrukte en borduurde caps ofwel petten zijn één van de meest effectieve promotionele artikelen. Gepersonaliseerde baseball caps worden lang bewaard en zijn zowel voor mannen als vrouwen inzetbaar. Vergeleken met andere promotionele producten hebben caps een zeer hoog aantal contactmomenten. Topexposure dus!

Clique

Bij Clique vindt je de perfecte balans tussen comfortabele kleding en frisse nieuwe items.  Onze kracht zit hem in het brede assortiment, hoge kwaliteit basic kleding en accessoires maar ook in de nieuwe stijlen geïnspireerd op de hedendaagse trends. Clique is uniek dankzij het uitgebreide kleurenpalet en ruime maatboog.

Toppoint

De Toppoint collectie is een verzameling van evergreens en nieuwe trends en ontwikkelingen.
De toppoint collectie omvat alle belangrijke productcategorieën van traditionele en functionele items tot nieuwe technologische gadgets en accessoires.

Care

Als het gaat om persoonlijk comfort zijn het de kleine dingen die het verschil maken. Met onze selectie welness- en gezondheidsproducten kun je je meest verzorgende kant laten zien. Een goed gevoel voor jou en je klanten.

Aanvraag catalogus

  Welke catalogus?

  Mints en Sweets

  Maak gebruik van de onweerstaanbare aantrekkingskracht van snoep. Een smaakvol weggevertje of als slimme promotie die op vele manieren en bij talloze gelegenheden ingezet kan worden. Je moet sterk in je schoenen staan om zoiets lekkers te weerstaan.

  Telefoon Nummer Promo Art

  Bel ons voor een catalogus

  Vind u bellen fijner? Bel gerust, dan sturen wij een catalogus op!

  +31 (0)26 3259138

  social media icoon

  Volg ons

  Up to date blijven met de dingen die we doen? Volg ons via onderstaande kanalen.

  Golf accessoires

  LoGolf is al ruim 25 jaar de grootste leverancier van promotionele golfartikelen in Europa. U kunt bij ons terecht voor alle golf gerelateerde producten die wij vervolgens voorzien van een hoogwaardige bedrukking en/of borduring.

  Buttons

  De klassieke button doet het nog steeds goed bij jong en oud.
  In de catalogus vind je allerlei soorten buttons van klein tot groot.

  XD Collectie

  “Stand out from the crowd” dat is de gedachte achter de XD collectie. Deze producten zijn kwalitatief hoogwaardige en innovatieve dragers van uw boodschap. Geselecteerd om te verrassen, verwennen en onderscheidend te zijn.