PF kerst cover

Enjoy Kerst Catalogus

Bereid je voor op de mooiste tijd van het jaar. Breng de fonkeling in je eindejaarsgeschenken met de 2017 selectie van Bullet en Avenue. Met geschenken voor elk budget en smaak ben je er zeker van het geschikte geschenk te vinden voor elke gelegenheid. En mocht je meer inspiratie willen, zet ons aan het werk om meer fantastische geschenken voor te stellen. Feestelijk verpakt voor de juiste persoonlijke touch.

Catalogus 2017

Catalogus

Blader hier online door onze eigen, zelf samengestelde catalogus voor een impressie van het oneindig grote assortiment premiums en gifts. Ook vind je hier onze seizoenscatalogi, gespecialiseerde catalogi en flyers.

Mocht je toch graag in real life willen bladeren kun je altijd de gewenste catalogus bij ons bestellen via het formulier.

Mob cover

More than Cristmas

Tijdens het kerstseizoen nemen we de tijd voor het kiezen van geschenken met een persoonlijke boodschap voor vrienden, familie, collega’s en klanten. Deze catalogus is gevuld met een collectie die traditioneel is, feestelijk, van functionele artikelen tot artikelen met de final touch om je promotionele campagne tot een succes te brengen.

Catalogus

Business Gifts

De perfecte geschenkgids met 26 exclusieve merken. Plezierige producten voor in huis, outdoor, op je bureau of mee op reis. Alles om het leven wat gezelliger en aangenamer te maken. Promotie gecombineerd met comfort en gevoel van luxe.

XD covert

XD Wintercatalogus

Elk geschenk heeft zijn eigen verhaal… Het eindejaar is dé periode om je waardering uit te spreken met een geschenk. Niet alleen privé, maar juist ook in je werkomgeving. Een bedankje aan een gewaardeerde klant, een geschenk als uiting van loyaliteit, een kado als waardering voor inzet van medewerkers. Bedenk het maar. Maar onthoudt; het geven van een mooi geschenk is bijna nog leuker dan krijgen! Er is volop keuze, ontdek het zelf.

Catalogus

Gifts

Inspirerende geschenken om uw boodschap over te brengen. De gifts 2017 collectie omvat alle belangrijke productcategorieën van traditionele en functionele items tot nieuwe technologische gadgets en accessoires. Dit zorgt ervoor dat u altijd het juiste product vindt en het brengt uw marketing, reclame of promotie naar ‘the next level’.

Catalogus4

Premiums

Premiums; het zijn vaak de kleine dingen die het doen. Een sleutel bij de hand de hand op het moment dat je die nodig hebt, een lichtje in de duisternis, een vuurtje als iemand er om vraagt. Je naam kan zo bij vele gelegenheden opduiken. Deze catalogus zit boordevol klassiekers en nieuwe premiums, met keuze uit ruim 3.000 producten.

Aanvraag catalogus

Welke catalogus?

Catalogus2

Slazenger/Elevate

Promotie en mode verenigd, een collectie kleding die perfect is voor het versterken van je merk en team. Slazenger is een wereldmerk op het gebied van sport, een merk met een rijke historie. Met de unieke combinatie van eigentijdse relevantie en tijdloze traditie geeft Slazenger ook jouw merk een dynamische uitstraling van bewezen succes. Elevate biedt je een ruime keuze uit dagelijkse basics, tijdloze sportkleding en trendy lifestyle kleding. Met drie afzonderlijke lijnen –Essential, Life en Select.

Telefoon Nummer Promo Art

 

Bel ons voor een catalogus

Vind u bellen fijner? Bel gerust, dan sturen wij een catalogus op!

+31 (0)26 3259138

Mints & Sweets bedrukken

Mints en Sweets

Maak gebruik van de onweerstaanbare aantrekkingskracht van snoep. Een smaakvol weggevertje of als slimme promotie die op vele manieren en bij talloze gelegenheden ingezet kan worden. Je moet sterk in je schoenen staan om zoiets lekkers te weerstaan.

care producten bedrukken

Care

Als het gaat om persoonlijk comfort zijn het de kleine dingen die het verschil maken. Met onze selectie welness- en gezondheidsproducten kun je je meest verzorgende kant laten zien. Een goed gevoel voor jou en je klanten.

Caps petten bedrukken

Caps

De cap is niet meer weg te denken tussen de premiums en relatiegeschenken. Perfecte weggever bij events, perfecte aandenken na een leuke relatiedag. Bedrukte en borduurde caps ofwel petten zijn één van de meest effectieve promotionele artikelen. Gepersonaliseerde baseball caps worden lang bewaard en zijn zowel voor mannen als vrouwen inzetbaar. Vergeleken met andere promotionele producten hebben caps een zeer hoog aantal contactmomenten. Topexposure dus!

social media icoon

 

Volg ons

Up to date blijven met de dingen die we doen? Volg ons via onderstaande kanalen.