Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Bij Promo Art Huissen BV omarmen we Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) als kernwaarde. Ons assortiment hoogwaardige promotionele producten is doordrenkt met duurzaamheid, vervaardigd met milieuvriendelijke materialen en processen. We streven naar eerlijke arbeidsomstandigheden en ondersteunen lokale gemeenschappen. Onze inzet voor energie-efficiƫntie minimaliseert onze ecologische impact.
Ontdek samen met ons de duurzame oplossingen en maak een positieve verandering. Neem contact op voor transparantie, verantwoording en groene groei. Samen bouwen we aan een betere toekomst, terwijl jouw merk floreert. Kies voor MVO met Promo Art Huissen BV en maak een impact die blijvend is.

Code of Conduct

Ook hechten wij veel waarde aan een maatschappelijk verantwoorde manier van ondernemen. Wij zijn van mening dat ondernemerschap verder reikt dan de marktwerking alleen en verwachten deze instelling ook van onze medewerkers, leveranciers, fabrikanten en andere betrokken partijen in ons vakgebied. Door onze branche organisatie PPP (Platform Promotional Products) is een Code of Conduct opgesteld waarin een strikt beleid ten aanzien van productie, milieu en veiligheid is geformuleerd. Wij onderschrijven deze Code of Conduct van harte want aandacht voor mens, milieu en veiligheid dient altijd voorop te staan. Wij doen dan ook uitsluitend zaken met leveranciers en fabrieken die werken met deze zelfde visie en Code of Conduct.

duurzaam