Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Per 1 juni 2017 huisvesten wij op een nieuwe locatie aan de Industriestraat 3 in Huissen. Stukje kleiner, maar wel vlakbij ons oude pand. Waarom? Onze branche verandert en wij veranderen mee om toekomstbestendig te zijn en te blijven. Wij hebben minder werkruimte nodig en willen op een andere wijze gaan werken. Bovendien hebben wij een leuke huurder gevonden die verliefd is op ons oude pand en de ruimte hard nodig heeft. We maken onze ecologische voetafdruk dus meer passend bij onze werkwijze en bieden tevens een ander de kans om in ons energiezuinige pand aan de Veilingweg ook met meer aandacht voor het milieu te ondernemen.

Maar wij doen meer dan dat! Wist je dat onze catalogus gedrukt is op FSC goedgekeurd papier, onze website draait via een groene server, wij lid zijn van MVO Nederland, specialisten zijn in energiebesparende artikelen en wij ons PPP Groencertificaat op zak hebben! Wij durven daarom ook oprecht te zeggen dat Promo Art Huissen BV op dit moment het groenste promotionele bedrijf van Nederland is.

Code of Conduct

Ook hechten wij veel waarde aan een maatschappelijk verantwoorde manier van ondernemen. Wij zijn van mening dat ondernemerschap verder reikt dan de marktwerking alleen en verwachten deze instelling ook van onze medewerkers, leveranciers, fabrikanten en andere betrokken partijen in ons vakgebied. Door onze branche organisatie PPP (Platform Promotional Products) is een Code of Conduct opgesteld waarin een strikt beleid ten aanzien van productie, milieu en veiligheid is geformuleerd. Wij onderschrijven deze Code of Conduct van harte want aandacht voor mens, milieu en veiligheid dient altijd voorop te staan. Wij doen dan ook uitsluitend zaken met leveranciers en fabrieken die werken met deze zelfde visie en Code of Conduct.

duurzaam