Duurzaam kerstgeschenk bestellen

  • Duurzame geschenken
  • Wij bedrukken jouw artikelen
  • Ook voor zakelijke relaties

Bij ons kun je een duurzaam kerstgeschenk bestellen. Wil je dit jaar je personeel en andere waardevolle zakenrelaties een kerstgeschenk sturen dat is gemaakt met oog voor het milieu? Bij ons vind je een groot aanbod aan producten die zijn gecreëerd met respect voor onze natuurlijke bronnen. Dat maakt ons het groenste promotionele bedrijf van Nederland!

Heb je advies nodig?

Vraag een offerte aan

Verschillende redenen om een duurzaam kerstgeschenk te bestellen

Door een duurzaam kerstgeschenk te bestellen, geef je je medewerkers en zakelijke relaties dit jaar een attentie die lang meegaat. Ook ben je er zeker van dat je een kerstgeschenk bestelt dat op verschillende vlakken goed is voor de aarde. De producten worden namelijk gemaakt met duurzame materialen, zoals bamboe, hout en kurk. Bovendien wordt er aandacht besteed aan het productieproces. Met het bestellen van een duurzaam kerstgeschenk draag je daarom bij aan eerlijke werkomstandigheden.

Een groot aanbod duurzame producten in onze catalogus

Onze producten worden gemaakt met aandacht voor mens en milieu. In onze catalogus bestel je een uniek kerstgeschenk uit het volgende aanbod:

  • Producten gemaakt van gerecyclede materialen, zoals gerecycled leer en plastic;
  • Producten gemaakt van restafval dat anders zou zijn weggegooid, zoals textiel, wijnflessen en kartonnen melkpakken;
  • Producten gemaakt van biologische ingrediënten en natuurlijke materialen.

Bestel je kerstgeschenk bij een duurzame producent

Bij Promo Art in Huissen, nabij Arnhem, vinden we het belangrijk om onze ecologische voetafdruk te verkleinen. Zo zetten we ons in voor een mooiere aarde. Wil je dit jaar ook extra aandacht besteden aan duurzaamheid door een duurzaam kerstgeschenk voor je personeel te bestellen? Bekijk dan onze catalogus om een passend geschenk uit te kiezen. We denken hierover ook graag met je mee en kunnen zelfs een kerstgeschenk op maat of een kerstgeschenk met logo voor je ontwerpen. Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op door te bellen naar 026 32 59 138 of te mailen naar info@nullpromoart.nl.