Duurzame relatiegeschenken bestellen

  • Duurzame geschenken
  • Wij bedrukken jouw artikelen
  • Ook voor zakelijke relaties

Verras je zakelijke relaties door duurzame en ecologische relatiegeschenken van Promo Art te bestellen. Onze collectie bestaat uit producten die zijn gemaakt met respect voor mens en milieu. Hierdoor zend je een mooie boodschap uit en ontvangt je relatie een uniek product!

Heb je advies nodig?

Vraag een offerte aan

Hoe kan ik duurzame en ecologische relatiegeschenken bestellen?

In onze catalogus bekijk je ons aanbod dat op allerlei manieren duurzaam is. Zo bieden we producten aan die zijn gemaakt van gerecycled materiaal of restafval. Bovendien vind je hier producten die zijn gemaakt met biologische ingrediënten of natuurlijke materialen. Ons aanbod wordt gescreend op een duurzaam productieproces en alle producten worden gecreëerd onder eerlijke werkomstandigheden. Hierdoor ben je er zeker van dat je relatiegeschenk is gemaakt met aandacht voor mens én milieu! Heb je het product gevonden dat je zoekt? Dan stellen we graag een offerte voor je op.

Duurzame en ecologische relatiegeschenken met logo bestellen

Wil je ervoor zorgen dat je geschenk voor meer naamsbekendheid zorgt? Onze duurzame en ecologische relatiegeschenken zijn ook inclusief logo of bedrijfsnaam te bestellen. Hiermee zorg je voor een blijvende herinnering bij de ontvanger. We gebruiken allerlei verschillende technieken om je relatiegeschenk te bedrukken. Op die manier creëren we een product dat helemaal jouw smaak is.

Neem contact met ons op voor een duurzaam geschenk

Draag jij je steentje bij door de geschenken voor je waardevolle relaties te verduurzamen? Onze ecologische relatiegeschenken zijn ook ideaal om te geven als duurzame kerstgeschenken of als promotieactie. We denken graag met je mee over de mogelijkheden in onze showroom in Huissen, nabij Arnhem. We zijn bereikbaar voor al je vragen op 026 32 59 138 of via info@nullpromoart.nl.