Zakelijk kerstgeschenk bestellen

  • Duurzame geschenken
  • Wij bedrukken jouw artikelen
  • Ook voor zakelijke relaties

Wil je een zakelijk kerstgeschenk bestellen voor je medewerkers en waardevolle relaties? De periode rond kerst is het moment om hen te verrassen en je waardering uit te spreken. Bij Promo Art in Huissen, vlak bij Arnhem, denken we graag mee over een kerstgeschenk dat bij je organisatie past.

Heb je advies nodig?

Vraag een offerte aan

Een zakelijk kerstgeschenk bestellen uit ons assortiment of op maat laten maken

Bij ons kun je een zakelijk kerstgeschenk bestellen uit onze voorraad leverbare artikelen. In onze catalogus kies je een geschenk uit allerlei productcategorieën; van een traditioneel item tot een verrassend gadget. Met het oog op duurzaamheid bieden we ook duurzame kerstgeschenken aan. We adviseren je graag zodat het product past bij de boodschap die je wilt uitdragen. Wil je je nog meer onderscheiden? Kies dan voor een op maat gemaakt artikel, waarbij we de kleur of het logo van je organisatie toevoegen of het artikel in een andere uitvoering creëren. Ook een speciaal ontworpen artikel behoort tot de mogelijkheden.

Neem contact met ons op en vraag een offerte aan

Heb je een geschikt cadeau gevonden in onze catalogus? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan om een zakelijk kerstgeschenk te bestellen. Heb je advies nodig of wil je een artikel op maat bestellen? Neem contact met ons op door te bellen naar 026 32 59 138 of door een e-mail te sturen naar info@nullpromoart.nl.